+

ZMO

Zoekmachine optimalisatie Nederland

Zoekmachine optimalisatie is de Nederlandse term voor SEO (Search Engine Optimisation). Zoekmachine optimalisatie betekend je website zo opbouwen dat zoekmachines je makkelijk indexeren op de kern woorden waarop je bekend wilt zijn. De verschillende zoekmachines gebruiken algoritmes die zich continue aanpassen waarop de zoekresultaten zijn gebaseerd.

Algoritmes

Vele bedrijven zoals die van ons zijn bezig met het bestuderen van deze algoritmes en passen deze toe op de websites van hun klanten. Het is een vak apart. Alleen een website laten maken garandeert helemaal niet dat je hoog in de Google zoekmachine komt. Deze website bijvoorbeeld had nagenoeg geen teksten op de site staan. Wij hadden hem met een standaard template gehost met simpele SEO informatie geladen. Onlangs bleek hij Pagerank 3 te hebben! Nadat we dit haden gezien hebben wij hem geactiveerd.

SEO Search Engine Optimisation Zoekmachine optimalisatie Holland Nederland

SEO Search Engine Optimisation Zoekmachine optimalisatie Holland Nederland

Digitale nomaden

Wij reizen de wereld rond terwijl wij ons werk blijven doen. Zoekmachine optimalisatie is simpel te doen vanaf een laptop. het enige wat wij nodig hebben is internet. Dat is soms lastig en zoeken. Het ene guesthouse heeft een goede verbinding, het andere niet. Stroom valt uit of andere gasten gaan een filmpje streamen. Het blijft een uitdaging. Maar de keerzijde is geweldig. De stress van Nederland is weg. We kiezen de prachtigste plekken uit. De cultuur is verfrissend en het klimaat is voor mij met mijn allergie├źn de uitkomst. Altijd frisse buitenlucht! Een ander voordeel is dat we scherper kunnen zijn met onze prijzen!

Contact

Als je geinteresseerd bent in een samenwerking met ons neem dan gerust contact met ons op!